Kröller Müller Museum

Een gastvrij onthaal....     door: bureau Van der Wijst, interieurarchitecten Amsterdam i.s.m. Dirry Ontwerpt!

 

De kasten voor de netbeheerder staan van de waterkant af/walstroom drechtsteden tafel ontwerpIn het prachtige museum Kröller Müller in het Park de Hoge Veluwe is onlangs de publieksentree geheel vernieuwd. Het interieur is opgeschoond en ontdaan van storende hekwerken en overtollig toegangs-controlemateriaal.

De plaatsing van de nieuwe entreebalie met werkplekken voor kassier en gastvrouw is de kroon op het werk.

Als bezoeker is het een warm welkom met het entreemeubel in de vorm van een gastvrij gebaar.Het o

De mooie sobere architectuur van Wim Quist spreekt weer tot de verbeelding van kunstliefhebbers. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontwerp en realisatie  bureau Van der Wijst in samenwerking met Dirry Ontwerpt!

 

De kasten voor de netbeheerder staan van de waterkant af/walstroom drechtsteden tafel ontwerpHet monolieten meubel bestaat uit twee in elkaar gestoken bewegingen, de wand,vloercombinatie en het balieblad met de werkplekken.

Het meubel is een zorgvuldig in elkaar gepuzzeld zenuwcentrum, waarin naast de kassahandelingen en beveiliging het opladen van podcast's, en klimaat geregeld is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontwerp en realisatie  bureau Van der Wijst in samenwerking met Dirry Ontwerpt!

 

De kasten voor de netbeheerder staan van de waterkant af/walstroom drechtsteden tafel ontwerpDetail werkplekken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontwerp en realisatie  bureau Van der Wijst in samenwerking met Dirry Ontwerpt!

 

De kasten voor de netbeheerder staan van de waterkant af/walstroom drechtsteden tafel ontwerpDetail schuifdeuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontwerp en realisatie  bureau Van der Wijst in samenwerking met Dirry Ontwerpt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inloggen
© copyright 2011-2019 dirrydebruin-vormgeving-buitenruimte.nl