CooknickTable voor Stoer buiten koken

Laat de zomer maar beginnen,

 

Kamer Anne en Margo/Vaste route tentoonstelling van het Achterhuis van Anne Frank Amsterdam

van € 2.995,-

          voor € 1.750,-

                     Incl. BTW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto:

Ontwerp en realisatie Dirry de Bruin

 

 

Introductiezaal/Vaste route tentoonstelling van het Achterhuis van Anne Frank Amsterdam

 

De CooknickTable is ontworpen om generaties lang het middelpunt te zijn van het gezellige buiten-tafelen-familie eten.

Overal naar toe te rijden om te koken of te grillen, terwijl iedereen al aan tafel zit te borrelen.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto:

Ontwerp en realisatie Dirry de Bruin

 

Kantoor Opecta/Vaste route tentoonstelling van het Achterhuis van Anne Frank AmsterdamPublicatie Volkskrant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto:

Ellen Mandemaker

 

 

  

Magazijn/Vaste route tentoonstelling van het Achterhuis van Anne Frank AmsterdamDe tafel is exclusief verkrijgbaar via de ontwerper, Dirry de Bruin.

Mail naar: Post@dirry.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto:

Ontwerp en realisatie Dirry de Bruin

 

Werkkamer Kruger/Vaste route tentoonstelling van het Achterhuis van Anne Frank AmsterdamDe keuze voor het houtwerk op het duurzame Accoya, 50 jaar bovengronds gegarandeerd, is dan heel interessant.

De blonde kleur van het hout geeft een prachtige zonnige uitstraling cadeau. De zomerse toon is gezet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto:

Ontwerp en realisatie Dirry de Bruin

 

Kamer Anne en Margo/Vaste route tentoonstelling van het Achterhuis van Anne Frank Amsterdam

Met een oneindige levensduur in beeld is het zaak de materiaal toepassing simpel en duurzaam te houden.

Aluminium onderstel, RVS deksels en windscherm, gasfles met gaskomfoor, bedoeld voor gebruiksgemak en eenvoud in onderhoud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto:

Ontwerp en realisatie Dirry de Bruin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inloggen
© copyright 2011-2019 dirrydebruin-vormgeving-buitenruimte.nl