Antwerpen

Een familie van walstroomkasten...

 

De kasten voor de netbeheerder staan van de waterkant af/walstroom drechtsteden tafel ontwerpIn Antwerpen bij 'Het Eilandje' waar het nieuwe Museum Aan de Maas (MAS) van Neutelings Riedijk Architecten is gebouwd, wordt in de toekomst op de prachtig ingerichte verstedelijkte haven kades walstroom gerealiseerd.

 

Daar waar de havens en de kades voorheen domein waren van stoere kranen, zware voertuigen en havenarbeiders, daar is de openbare ruimte nu ingericht als stedelijk woon- werk- en uitgaansgebied, en rijden er luxe auto’s met bestuurders in maatkostuums.

 

Er wordt nauwkeurig aandacht besteedt aan de inrichting van het Publiek Domein. Het is duidelijk dat op deze tijdloze ruimtelijke lege kades, uitgevoerd in hoogwaardige materialen, een nieuwe generatie walstroomkasten thuishoort.

 

 

 

 

Ontwerp walstroomkasten en Impressies door Dirry Ontwerpt! voor Royal HaskoningDHV.

 

De walstroomkasten zijn robuust en sterk en beantwoorden aan het hollands haven gevoel/walstroom drechtsteden tafelmodel ontwerp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De halve tafel is een mooi simpel ontwerp met een unieke uitstraling/ walstroom drechtsteden tafelmodel ontwerp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De walstroomkasten zijn robuust en sterk en beantwoorden aan het hollands haven gevoel/walstroom drechtsteden tafelmodel ontwerp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De halve tafel is een mooi simpel ontwerp met een unieke uitstraling/ walstroom drechtsteden tafelmodel ontwerp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ite

Inloggen
© copyright 2011-2019 dirrydebruin-vormgeving-buitenruimte.nl