Amsterdam

Een familie van walstroomkasten...

 

De kasten voor de netbeheerder staan van de waterkant af/walstroom drechtsteden tafel ontwerpAan de oevers van het IJ heeft het Havenbedrijf Amsterdam, op de in rap tempo verstedelijkte kades, walstroom gerealiseerd. De lage blokvormige meubels beantwoorden aan de visie uit het stedebouwkundig- en landschapsplan. Hierin wordt ruimte gegeven aan de leegte. De walstroomkasten zijn daarom bewust heel laag vormgegeven, ergonomisch niet de eeste keus, en terughoudend geplaatst op de kades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Walstroomkasten op de Amsterdamse kades

 

De walstroomkasten zijn robuust en sterk en beantwoorden aan het hollands haven gevoel/walstroom drechtsteden tafelmodel ontwerpWalstroom gaat gepaard met grote volumes aan inhoud. Om deze volumes als functionele kasten op historische en moderne kades te laten thuishoren is een ontwerptaal ontwikkeld op basis van de scheepvaart. Dit heeft geresulteerd in een familie van kastontwerpen met een sterk Hollands havengevoel, onderling direct herkenbaar, maar nooit prominent aanwezig. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Walstroomkasten op de Amsterdamse kades

 

De halve tafel is een mooi simpel ontwerp met een unieke uitstraling/ walstroom drechtsteden tafelmodel ontwerpWalstroom Amsterdam River Cruise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

River Cruise Walstroomkasten op de Amsterdamse steigers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inloggen
© copyright 2011-2021 dirrydebruin-vormgeving-buitenruimte.nl